HAYATIMIZ MATEMATİK

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Canan ÖZDOĞAN önderliğinde Hayatımız Matematik isimli e-Twinning projesine başlamıştır. Projenin amacı Matematik dersini daha eğlenceli hale getirmek ve öğrencilerin günlük hayatta matematiğin hayatımızın bir parçası olduğunun farkına varmalarına olanak sağlamaktır. Projemiz yeni nesil öğrenme becerilerini  destekleyen, ders içeriklerini web 2.0 araçlarıyla zenginleştirilen işbirlikli ve ortak ürünler tasarlayan bir projedir. 1 yabancı ortak ve 10 Türk ortak ile yürütülen projenin yıl sonuna kadar devam etmesi ön görülmektedir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Canan ÖZDOĞAN önderliğinde Hayatımız Matematik isimli e-Twinning projesine başlamıştır. Projenin amacı Matematik dersini daha eğlenceli hale getirmek ve öğrencilerin günlük hayatta matematiğin hayatımızın bir parçası olduğunun farkına varmalarına olanak sağlamaktır. Projemiz yeni nesil öğrenme becerilerini  destekleyen, ders içeriklerini web 2.0 araçlarıyla zenginleştirilen işbirlikli ve ortak ürünler tasarlayan bir projedir. 1 yabancı ortak ve 10 Türk ortak ile yürütülen projenin yıl sonuna kadar devam etmesi ön görülmektedir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024

Etiketler :proje, matematik,